Zomershoot

Ben jij een zomeravond of zomerochtend mens? Ikzelf kan niet kiezen en vind ze allebei even prachtig.  Zeker hier in mijn achtertuin de uiterwaarden is elk moment van de dag mooi, maar stiekem houdt ik het meeste van de vroege en late momenten, dan voel ik de magie van de natuur het meest.

Ik wil deze schoonheid van de natuur graag delen en daarom heb ik deze zomer een Zomershoot reeks gepland. Wat houdt dat precies in?

♥ Heel simpel gezegd is het een wandeling in de natuur met camera! ♥

Wat is het: 

Het verhaal van jouw bedrijf in één fotoshoot in beeld. Al wandelend door de natuur maken we een beeldvisie voor jouw bedrijf en leggen we jouw boodschap vast. Aan het einde van de rit heb je mooie foto’s die je kunt gebruiken op je website/social media en voor print.

Het doel: 

Vijf mooie foto’s die jouw verhaal vertellen en meer inzicht over hoe je jouw passie en verhaal kan vertalen naar beeld; de beeldvisie.

Voor wie:

Ondernemers/coaches/creatievelingen/heksen/yogadocenten/therapeuten/natuurliefhebbers/muzikanten/winkel,- en webshop eigenaren/dierenvrienden/tuinontwerpers/makers/denkers/dansers..enzovoort..kortom..iedereen die vol passie bezig is!

Is de Zomershoot iets voor jou! Of ken je iemand die een mooi portfolio kan gebruiken en dit echt heel leuk vind , dan hoor ik het graag!

Wanneer:

13 aug – avond
14 aug – ochtend 
16 aug – ochtend
17 aug – avond
19 aug – avond
23 aug – ochtend

Waar: 

De uiterwaarden en omgeving rondom Everdingen (andere locaties zijn -afhankelijk van afstand- in overleg mogelijk)

Tijden:

Afhankelijk van zonsopkomst en zonsondergang, rond 05.30 – 07.30 en 19.00 – 21.00. De Zomershoot duurt ongeveer 2 uur.

Voordat we op pad gaan plannen we een een kort gesprek in, zodat jij mij kan vertellen wat jouw passie is en ik daar alvast ideeën bij kan vormen.

Kosten: 

De Zomershoot aanbieding is eenmalig 150,- zonder btw en inclusief reiskosten. Indien er voor een andere locatie gekozen wordt kunnen er reiskosten in rekening gebracht worden.

Dat is inclusief:

* een beknopte beeldvisie van jouw bedrijf/verhaal/passie
* vijf foto’s naar keuze
* één gratis foto die ikzelf kies.

Heb je nog vragen of wil je weten welke data nog beschikbaar zijn? Neem dan gerust contact met mij op!

Lieve groet,

Bodil Anaïs

contact.