SalesPage – In The Flow

In The Flow Traject


Maak je Impact Zichtbaar:
Branding en Fotografie voor ondernemers die een ongelooflijke transformatie teweeg brengen.

Unlock de Kracht van Beeld.

In The Flow is voor ...

Visionairs, believers, healers, creators en transformatieleiders, strijders, krijgers, bringers of light . Voor degenen die bewegen als dansers, ontdekken als avonturiers en leiden met een hart van goud.

Je weet dat zichtbaarheid essentieel is als ondernemer. Je uitstraling, vastgelegd in woord en beeld, vertelt het verhaal van jouw onderneming. Hier loop je regelmatig op vast. Datgeen wat je online laat zien, bekrachtigt niet het werk wat je écht doet. Laten we samen jouw unieke verhaal tot leven brengen.

Geef jouw visie meer zichtbaarheid

Je beheerst je vak tot in de puntjes en navigeert met vastberadenheid en helderheid. Toch sta je voor een uitdaging: je eigen plek in de schijnwerpers vinden en je visie zichtbaar maken.

Je wilt meer zichtbaar zijn op social media, maar je hebt weinig tot geen bruikbare beelden. Wat je wel plaatst voelt amateuristisch en onprofessioneel, en doet geen recht aan het werk dat je doet. Je worstelt ermee om over te brengen welke impact je maakt met je werk. Woorden schieten tekort om te beschrijven wat je doet; het is een gevoel, een resultaat bij je klanten. Foto's en beelden zouden dit verhaal kunnen overbrengen, maar je blokkeert in het delen op social media.

Misschien heb je eerder foto's laten maken, maar vind je ze verschrikkelijk. Je hebt er veel geld voor betaald, maar ze voelen niet goed en je ziet jezelf er niet in terug. Ze zijn onbruikbaar

Het is tijd om jezelf en je talenten te laten schitteren en jouw positieve bijdrage te laten zien aan de wereld. Ja, dat voelt eng. Twijfel fluistert of je wel goed genoeg bent en of anderen niet beter zijn. En je denkt vast dat je niet fotogeniek genoeg bent.

Ik kan je met 100% zekerheid zeggen dat dit proces van zelfbelichting prachtig is. Door jezelf te omarmen en je passie op jouw manier te delen, zul je niet alleen groeien en stralen, maar ook nog meer harten bereiken.

Dit levert In The Flow je op

Stel je voor dat je precies de juiste klanten bereikt met jouw verhaal en jouw unieke flow. Hoe mooi zou het zijn als jouw verhaal op een gevoelige, integere en speelse manier wordt verbeeld?

Met dit traject krijg je een persoonlijke beeldbank gevuld met professioneel beeldmateriaal voor social media, blogs en je website. Nooit meer urenlang struinen op het internet of in je telefoon naar geschikte foto's die het nét niet zijn.

Je gaat ontspannen en relaxed de fotoshoot in, met een solide basis voor je visuele communicatie. Na de shoot maken we samen een start met het creëren van posts voor je socials, zodat je écht zichtbaar wordt op een manier die bij je past.

Jouw onderneming gaat hiermee next level!

Are you ready?

''In de Flow'' is meer dan alleen een fotoshoot; het is een reis naar jouw innerlijke kracht en naar de kern van jouw verhaal. De beelden van de vrouwen die ik de afgelopen jaren heb vastgelegd, laten zien wat ik doe. Ik leg hun essentie vast op beeld.

Vaak hebben deze vrouwen al vaker een fotoshoot gedaan, maar waren ze niet altijd blij met het resultaat. Het was vaak weinig onderscheidend van de concurrentie, het ongemak straalde van de foto's af. Of de foto's waren soms te ''statisch'', wat niet passend is bij de enorme beweging en transformatie die ze in hun werk brengen.

Om jou helemaal in je essentie vast te leggen neem ik je mee in een prachtig innerlijk proces rondom zichtbaarheid.

Het resultaat? Naast de moedige stap in jouw spotlight, ontvang je een prachtige beeldbank met foto's die jouw verhaal vertellen, zichtbaar en voelbaar. Foto's die jouw boodschap overbrengen en die mensen raken tot in hun ziel.

Plan hier je gratis Inspiratie Sessie

samen vertalen we jouw waarden naar beeld

Dit is wat je krijgt als je In The Flow stapt:

Vertaal jouw verhaal naar krachtige beeldcommunicatie en maak jezelf zichtbaar.
Laat je zelf zien, met al jouw waarden en kwaliteiten. Stap in jouw leiderschap.

3 X 1 op 1 sessies

We starten met een Inspiratie Sessie waarin we jouw huidige visuele uitstraling onder de loep nemen en jouw top drie merkwaarden bepalen.

Daarna plannen we een sessie om de fotoshoot voor te bereiden en de energie van de shoot te bepalen.

Jouw traject eindigt met een afsluitende brainstorm sessie waarin we een eerste stap zetten naar het gebruiken van de beelden in je marcom. Zo kan je meteen aan de slag met de gemaakte foto's.

BeeldVisie

Aan de hand van een werkboek vol vragen en opdrachten ontdek je de beeldtaal van jouw onderneming.

Vervolgens creëer ik aan de hand van jouw antwoorden een visuele identiteit rondom jouw merk. Jouw BeeldVisie.

Een BeeldVisie is een tastbaar document voor al je mar-com doeleinden en bevat kleuren, sferen, stijlen, beelden en zelfs locaties en seizoenen die bij jou en jouw onderneming passen.

Fotoshoot op locatie

We beginnen de fotoshoot met een geleide meditatie. We stemmen op elkaar af en nemen de tijd om te landen in het moment.

We werken op één locatie, maar meerdere locaties zijn mogelijk, bijvoorbeeld in jouw praktijkruimte.

We nemen 2 à 3 uur de tijd en zakken samen in het moment. Zo straal jij nog meer vanuit jouw kern en is er ruimte voor alles wat zich aandient.

De fotoshoot is een cadeau, een viering van jou en je onderneming.

Beeldbank

Je ontvangt een portfolio met minimaal 50 bewerkte foto’s.

Klaar voor gebruik in zowel online als offline marketing communicatie.

Geen gedoe meer met zoeken op internet of door al je mapjes. Ik lever alle foto’s overzichtelijk in mapjes aan, zodat je eenvoudig de structuur kunt overnemen.

"De BeeldVisie is de basis van jouw bedrijf in beeld"

Het is de basis voor het bouwen van een website of het maken van social media posts.

Het helpt websitebouwers jouw stijl te begrijpen en toe te passen, en helpt je om andere beeldmakers te vinden die bij jouw stijl en visie passen.

Klaar om in de spotlight te stappen?

Yes, je gaat ervoor! Dit is een viering voor je bedrijf én jezelf.

"De samenwerking met Bodil was ontzettend prettig en ontspannen. Bodil luisterde goed naar mijn vragen en behoeftes en voelde haarfijn aan waar ik naar toe wilde. Dankzij haar BeeldVisie werd er van tevoren al veel helder: de kernwaarden van mijn bedrijf kregen kleuren en sfeer.” Doris van Ease Up
"Ik heb genoten vanaf het moment dat we samen startten. Heerlijk delen, zelfinzicht, coming out. Een werkelijk fantastische dag beleefd met alles erop en eraan." Nienke van Vrij in je Lijf
"Ik heb de BeeldVisie laten ontwikkelen om een duidelijk, gestroomlijnd en professioneel beeldbank voor mijn bedrijf te hebben. Beelden die vertalen wat ik doe en mijn essentie laten zien. Het is een belangrijk document waar ik kan altijd terugkijken voor mijn bedrijf en zeker voor het verder ontwikkelen/vertalen van mijn branding over verschillende platforms voor marketing en sales." Riza van Relaxing High-Performing Women

Let's start this journey together!

Voel jij een heldere ja en ben je er klaar voor om je zelf zichtbaar te maken. De wereld te laten zien wat jij allemaal in je mars hebt als transformatie strijder.

Mijn verhaal..

Tot voor kort durfde ik zelf niet in mijn eigen spotlight te gaan staan. Ik wist heel goed hoe ik anderen kon laten voelen hoe het was om in hun licht te stappen en hun kracht en kwetsbaarheid vast te leggen met de camera, maar zelf vond ik het doodeng. Al die ogen gericht op mij.

Totdat ik realiseerde dat mijn talenten, kwaliteiten en mijn beeldende visie juist nodig zijn om anderen te helpen. Zodat zij vervolgens ook weer anderen kunnen helpen.

Dat betekende dat ik eerst zelf mijn eigen traject naar zichtbaarheid had te bewandelen om in mijn licht te gaan staan. Het mooie is dat ik dit leer door alle ontmoetingen van mensen die bij mij een brandingtraject hebben afgenomen.

Elke ontmoeting, elke interactie, voegt een nieuw stukje toe aan mijn eigen reis van leren en groeien. Jouw verhaal, jouw visie, jouw dromen - ze vormen de brandstof voor mijn creativiteit. Laten we samen bouwen aan een unieke identiteit die jou en je merk laat stralen.

In The Flow is om deze reden niet zomaar een brandingshoot. Samen op ontdekkingsreis gaan, dat is wat een brandingtraject bij mij inhoudt. Het is een traject naar zichtbaarheid, een duik de diepte in, een basis leggend voor al jouw beeldcommunicatie. En dat alles in jouw flow.

Ben je klaar om In The Flow door te stromen naar meer zichtbaarheid?

"Jouw essentie in beeld vangen is mijn passie"

3 X 1 op 1 sessies

We starten met een Inspiratie Sessie waarin we jouw huidige visuele uitstraling onder de loep nemen en jouw top drie merkwaarden bepalen.

Daarna plannen we een sessie om de fotoshoot voor te bereiden en de energie van de shoot te bepalen.

Jouw traject eindigt met een afsluitende brainstorm sessie waarin we een eerste stap zetten naar het gebruiken van de beelden in je marcom. Zo kan je meteen aan de slag met de gemaakte foto's.

BeeldVisie

De BeeldVisie is de basis van jouw bedrijf in beeld.

Aan de hand van een werkboek vol vragen en opdrachten ontdek je de beeldtaal van jouw onderneming.

Vervolgens creëer ik aan de hand van jouw antwoorden een visuele identiteit rondom jouw merk. Jouw BeeldVisie.

Deze bevat kleuren, sferen, stijlen, beelden en zelfs locaties en seizoenen die bij jou en jouw onderneming passen.

Een BeeldVisie is een tastbaar document voor al je mar-com doeleinden, zoals het bouwen van een website of het maken van social media posts.

Het maakt het voor websitebouwers gemakkelijk om jouw stijl te begrijpen en toe te passen, en helpt je om andere beeldmakers te vinden die bij jouw stijl en visie passen.

Fotoshoot op locatie van 2 a 3 uur

We beginnen de fotoshoot met een mooie geleide meditatie om op elkaar af te stemmen en nemen vervolgens de tijd om te landen in het moment.

We werken op één locatie, maar meerdere locaties zijn mogelijk, bijvoorbeeld in jouw praktijkruimte.

Door de tijd te nemen, kunnen we samen in het moment zakken. Zo straal jij nog meer vanuit jouw kern en is er ruimte voor alles wat zich aandient.

De fotoshoot is een cadeau, een viering van jou en je onderneming.

Beeldbank met 50+ foto’s

Je ontvangt een portfolio met minimaal 50 bewerkte foto’s.

Klaar voor gebruik in zowel online als offline marketing communicatie.

Geen gedoe meer met zoeken op internet of door al je mapjes. Ik lever alle foto’s overzichtelijk in mapjes aan, zodat je eenvoudig de structuur kunt overnemen.