soulsisters_01

When Soul Sisters connect

De fotoshoot met sjamaan Malieokalani uit Chile en womb priestess Neha Mangat ui India was magisch en speels.

Er was direct een sterke verbinding tussen ons en wist meteen waar ik ze wilde fotograferen. Terwijl de sneeuw overal weg was, werden wij totaal verast magisch winterwonderland.

Het speelveld was totaal open en we lieten ons leiden door wat de natuur ons bracht. We hebben gedanst, gemediteerd, de natuur geëerd en onze baarmoeders gevierd. Een fotoshoot om nooit meer te vergeten. 

"You are a medicine woman. One who brought us together for a magical creation we sowed today in this land."

tijdvoorzijn

De verstilling van zhiheng qigong

De fotoshoot met Marli van Tijd voor Zijn was mijn kennismaking met Zhineng Qigong. Wow, wat een bijzondere ervaring!

Het doel van deze fotoshoot was het vastleggen van zowel de verstilling als de energie naar buiten, de levensenergie. 
Om dat gevoel zo puur mogelijk vast te leggen deed Marli oefeningen om bij haarzelf te blijven wat haar hielp om haar camera angst los te laten.  Voor mij was het prachtig om te aanschouwen hoe Marli van yin naar yang energie transformeerde. Door Marli’s overgave heb ik dat goed weten te vangen met de camera.

"Ik was aangenaam verrast met het resultaat van de fotoshoot. Ik heb niet eerder zoveel van mijn kwaliteiten in beeld terug gezien: schoonheid, vreugde, speelsheid, kracht, stilte..."

easeup

Licht en lucht met Alexandertechniek

De samenwerking met Doris was zeker Easy! Als Alexander techniek therapeut had Doris een duidelijk doel voor ogen: niet zozeer laten zien wat je tijdens Alexander techniek doet, maar vooral laten zien wat Alexander techniek je brengt: licht, ruimte en vrijheid in je lijf. Met deze input en Doris haar eigen waarden, zoals speelsheid, openheid en positiviteit ontwikkelende ik een BeeldVisie en gingen we vervolgens op pad voor een uitgebreide fotoshoot.

"Dankzij haar beeldvisie werd er van tevoren al heel veel helder: de kernwaarden van mijn bedrijf kregen kleuren, sfeer en voorlopige beelden. Dat inspireerde en gaf heel veel ideeën voor de fotoshoot. Die ging daardoor gemakkelijk en snel en was bovendien ontzettend leuk! Zeer aanbevolen!"

bodyimag_03

Be moved, be free

Er waren weinig woorden nodig voor onze samenwerking, het lichaam zei genoeg. Voelen en energie stonden centraal, het zand en de zon deden de rest.
Bij Body Imagineering ontdek, onderzoek en versterk je de connectie tussen bewustzijn en beweging door je fantasie en verbeelding te gebruiken. Dankzij Judith’s openheid en zachte energie hebben we dit mooi in beeld kunnen vangen.

"Kom spelen, voel je beter en laat jezelf bewegen door de ‘power of gentleness’."

sensuelevrouw

Overgave tijdens de Sensuele Vrouw

Doordat ik tijdens het Sensuele Vrouw weekend niet alleen fotograaf maar ook deelnemer was, kon ik opgaan in de essentie van de Sensuele Vrouw en wist ik zowel de kracht als kwetsbaarheid vast te leggen.

"Bodil heeft op magische wijze de sfeer van onze workshops vastgelegd. Ze blendde prachtig in, aanwezig en afgestemd. Waardoor ieder zich voor haar camera op haar gemak voelde."

yokidoki

De balans vinden bij Finding your Flow

Ik maak al jaren foto’s voor Marien van Yokidoki en het is heerlijk om met haar mee te groeien. Hierdoor zijn we mooi op elkaar afgestemd en weet ik haarfijn welke beelden en sfeer bij haar en Yokidoki passen.

"Bodil voelt intuïtief aan wat het beste zou passen in een bepaalde setting en heeft een geweldig scherp oog om er ook vorm aan te geven."

paard_header

De verbinding tussen paard en mens

Ik hou van paarden en ik hou van fotograferen. Ik heb vroeger een pony gehad en jarenlang bij een paarden pension gewerkt. Het allerfijnste vond ik de verbinding tussen mijzelf en de paarden. De dynamiek ervan. In mijn kunst en fotografie uitingen zijn paarden lange tijd mijn onderwerp van expressie geweest. 

"De dynamiek tussen paard en mens is bijzonder"

jikai

Thuis zijn bij mezelf

De belangrijkste kernwaarden van Jikai zijn: flow, verstilling, beweging en energie. Door het opbouwen van een BeeldVisie kon ik deze waarden uitwerken en van te voren bepalen hoe we haar in beeld gingen brengen. Het resultaat was daardoor doeltreffend en de samenwerking prettig en helder. 

"Prachtige foto's Bodil. Héél erg blij mee"

winter

Stralen in de wintermaanden

Marcella is een performer, een zangeres en actrice. Ze straalt als de zon en weet van iedere locatie een podium te maken. Haar waarden: stralen, positiviteit, openheid en authentieke vrouwelijke kracht komen in deze serie tot zijn recht. Marcella weet de zomer en de winter met elkaar te verweven

"Als je ooit een persoonlijke shoot wil, check deze fantastische vrouw!"