Passie in beeld

Jouw bedrijf in beeld. Zichtbaar en voelbaar. Een authentiek en duidelijk verhaal dat iedereen begrijpt. Samen met jou vertaal ik jouw missie, visie en kernwaarden naar beeld. Het belangrijkste is jouw passie!

Samen vertalen we jouw missie, visie en kernwaarden naar beeld ♥

Wat is het:
Jouw verhaal, jouw boodschap vertaald naar beeld, zodat het niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar is. Aan de hand van twee gesprekken maak ik een beeldvisie. Deze beeldvisie is een mooi handvat voor hoe je jouw boodschap het beste kunt verbeelden. Het is is een dynamisch document dat samen met jou en jouw bedrijf meegroeit.

Het doel:
Eén beeldvisie van jouw verhaal en 15 mooie foto’s zodat je jouw eigen beeldbank kunt starten en bij elke stap die je maakt weer kunt uitbreiden.

Voor wie:
Ondernemers/coaches/creatievelingen/heksen/yogadocenten/therapeuten/natuurliefhebbers/muzikanten/winkel,- en webshop eigenaren/dierenvrienden/tuinontwerpers/makers/denkers/dansers..enzovoort..kortom..iedereen die vol passie bezig is!

Lijkt het je wat om een beeldvisie van jouw bedrijf op papier te hebben staan zodat je jouw boodschap beter kunt verbeelden? Vind je het leuk om meteen met een mooi klein portfolio te kunnen starten die je stapje bij beetje kunt uitbreiden?

Zo ja, bel of mail me gerust als je meer wilt weten.

Hou je van wandelen en wil je wat kleiner beginnen, kijk dan eens bij de Wandelshoot mogelijkheden!