Dit ben ik

Hi, ik ben Bodil en was als kind creatief en avontuurlijk en samen met mijn bff ging ik op pad, de natuur in. Als introverte extravert had ik de ideeën en zij het lef.
Nu vele jaren later, sta ik na heel wat dwaaltochten weer dichter bij mijn spirit dan ooit. Wat ik als kind graag deed, doe ik nu ook nog steeds het liefst: op avontuur de natuur in, het liefst met camera!

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN...

“Bodil maakt vanuit haar authenticiteit en bezieling beelden die als puur en zuiver te omschrijven zijn. Ze weet door haar oprechte betrokkenheid en fijnzinnigheid de essentie en de verbondenheid der dingen op een natuurlijke wijze naar voren te brengen. Haar beelden hebben daardoor een diep voelbare authentieke sfeer.”

Corinne Kassels van SeasonWise

“Door Bodil een fotoshoot laten doen om iets dat ik heel graag en al lang wil laten uitbeelden. Wauw wat is dat fijn met haar. Professioneel, ontspannen, liefdevol.”
Petra Jungblut