Indian Summer Shoot

I love Indian Summers, jij ook? Het zijn echt de meest mooie dagen van het jaar. De dagen beginnen fris met dauw op het gras en het licht is nog steeds zo fijn en warm. In de ochtend als de aarde ontwaakt vind ik het heerlijk om in stilte te genieten van deze schoonheid.

Heb jij zin om samen met mij te gaan wandelen, te brainstormen over hoe we jouw verhaal in beeld kunnen brengen en daar vervolgens meteen prachtige foto’s van te maken? 😉

♥ Heel simpel gezegd is het een wandeling in de natuur met camera! ♥

Wat is het: 
Het verhaal van jouw bedrijf in één fotoshoot in beeld. Al wandelend door de natuur maken we een beeldvisie voor jouw bedrijf en leggen we jouw boodschap vast. Aan het einde van de rit heb je mooie foto’s die je kunt gebruiken op je website/social media en voor print.

Het doel: 
Vijf mooie foto’s die jouw verhaal vertellen en een beeldvisie dat jou meer inzicht geeft over hoe je jouw passie en verhaal kan vertalen naar beeld.

Voor wie:
Ondernemers/coaches/creatievelingen/heksen/yogadocenten/therapeuten/natuurliefhebbers/muzikanten/winkel,- en webshop eigenaren/dierenvrienden/tuinontwerpers/makers/denkers/dansers..enzovoort..kortom..iedereen die vol passie bezig is!

Is de Indian Summer Shoot iets voor jou! Of ken je iemand die een mooi portfolio kan gebruiken en dit echt heel leuk vind, geef het door!

Wanneer:
8 sept – 17:30 – 19.30
10 sept – 17.30 – 19.30
11 sept – 07.00 – 09.00
15 sept – 17.15 – 19.15
17 sept – 17.15 – 19.15
18 sept – 07.00 -09.00

Waar: 
De uiterwaarden en omgeving rondom Everdingen (andere locaties zijn -afhankelijk van afstand- in overleg mogelijk)

Kosten: 
De Zomershoot aanbieding is eenmalig 150,- zonder btw en inclusief reiskosten. Indien er voor een andere locatie gekozen wordt kunnen er reiskosten in rekening gebracht worden.

Dat is inclusief:
* een beknopte beeldvisie van jouw bedrijf/verhaal/passie
* vijf foto’s naar keuze
* één gratis foto die ikzelf kies.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met mij!

Liefs,

Bodil Anaïs

contact.