In the Flow

Heb jij een kleine onderneming en/of ben je coach en zit je in die lekkere flow, dat alles klopt, dat je er klaar voor bent en jij jezelf aan de wereld wilt laten zien!

Wil je graag jouw boodschap vertalen naar beeld? En raak je gefrustreerd van het eeuwige struinen naar de juiste foto’s op het internet? Het kost veel tijd en bovendien vertaald een foto van het internet vaak niet helemaal jouw boodschap.

Lijkt het jou ook niet ontzettend fijn om jouw onderneming een sparkling flow te geven door een eigen beeldvisie te ontwikkelen en daarnaast je eigen beeldbank op te zetten, zodat je altijd genoeg beeldmateriaal hebt? Beelden die jouw boodschap laten zien en voor vanalles inzetbaar zijn: website, social media, blogs etc.

♥ Geef je onderneming een sparkling boost met je eigen beeldbank ♥

Dit alles kan samen met mij! Mijn passie is jouw helpen jouw boodschap te vertalen naar beeld. Aan de hand van jouw verhaal gaan we brainstormen, wandelen, fotograferen over hoe we jouw boodschap in beeld kunnen brengen en daar maken we vervolgens meteen prachtige foto’s van!

Wat is het?
Het verhaal van jouw bedrijf in één (of twee of vier) fotoshoot(s) in beeld. Een brainstormsessie waarin we jouw beeldvisie vastleggen en een portfolio met minstens 25 beelden zodat je meteen in de juiste flow zit!

Het doel: 
Voor een klein budget krijg jij een mooi uitgebreid portfolio en een beeldvisie dat jou meer inzicht geeft over hoe je jouw passie en verhaal kan vertalen naar beeld. Prijzen beginnen vanaf €444,-

Voor wie:
Ondernemers/coaches/creatievelingen/heksen/yogadocenten/therapeuten/natuurliefhebbers/muzikanten/winkel,- en webshop eigenaren/dierenvrienden/tuinontwerpers/makers/denkers/dansers..enzovoort..kortom..iedereen die vol passie bezig is!

Is In the Flow iets voor jou! Scroll dan nog een stukje naar onder naar de verschillende mogelijkheden en prijzen. Er zijn drie opties. Ken je iemand die een mooi portfolio kan gebruiken, geef het door!

Kosten: 
In de Flow komt in drie mogelijkheden:

Sparkling Flow
€ 444,- *

Dat is inclusief:
* kennismakingsgesprek/zoom
* één fotoshoot van twee a drie uur
* portfolio met 22 bewerkte foto’s die ik selecteer
* drie foto’s die jijzelf mag kiezen
* beeldvisie document

Inner Flow
777,- *

Dat is inclusief:
* kennismakingsgesprek/ zoom
* twee fotoshoots van twee a drie uur
* portfolio met 44 bewerkte foto’s die ik selecteer
* zes foto’s die jijzelf mag kiezen
* beeldvisie document
* beeldcommunicatie advies over het gebruik van de foto’s op jouw website

Infinate Flow:
1111- *

Dat is inclusief:
* kennismakingsgesprek/ zoom
* vier fotoshoots van twee uur
* portfolio met 70 bewerkte foto’s die ik selecteer
* beeldcommunicatie advies over het gebruik van de foto’s op jouw website
* 10 foto’s die jijzelf mag kiezen
* beeldvisie document
* beeldcommunicatie advies over het gebruik van de foto’s op jouw website

*zonder btw en inclusief reiskosten. Indien er voor een andere locatie gekozen wordt kunnen er reiskosten in rekening gebracht worden.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

Liefs,

Bodil Anaïs

contact.