BeeldVisie – jouw verhaal in beeld

Lieve vriendin, vriend, mooi mens,
Heb jij er weleens over nagedacht hoe jouw gevoel eruit zou zien in een beeld? En dan bedoel ik niet een vakantiekiek, een selfie of een portret waarop je lacht. Maar, gewoon een willekeurige dag in je leven, of nog beter, een moment.

Hoe voel je je nu?
En welke kleur past er nu bij jouw gevoel?
Wat voor beeld?
Is het een object, een detail of misschien een landschap.
Is het abstract. Contrastrijk of juist heel zacht van toon. 

In beelden kijken en voelen doe ik al mijn hele leven. Fotografie is al van kinds af aan een vorm van expressie voor mij en de camera mijn tool. Ik kijk en voel continue wat past bij mijn gevoel van dat moment, als ik buiten wandel, als ik somber op de bank zit of euforisch dans. Er past altijd een beeld bij.

De afgelopen jaren heb ik deze manier van kijken verder ontwikkeld zodat ik het ook toe kan passen bij anderen, en dan met name ondernemers. Ik noem het een BeeldVisie.BeeldVisies ontwikkel ik met name voor passievolle en getalenteerde ondernemers, zoals dansers, masseurs, lichaamsgerichte coaches, yogi’s en danstherapeuten. Zij komen naar mij toe met de vraag:

“Ik ben ervaren in mijn vakgebied en heb een duidelijk verhaal..hoe kan ik hier beter zichtbaar mee worden?”

Daar heb ik een heel duidelijk antwoord op: door je EIGEN verhaal te laten zien IN beelden.

Maar…hoe dan?

Aan de hand van een intakegesprek en een vragenlijst bouw ik de BeeldVisie op. 
Ik luister niet alleen naar wat iemand doet, maar vooral naar HOE zij het doet, wat haar waarden zijn, wat haar visie is, haar hart sneller van gaat kloppen en wat haar beweegt. Mijn beeldende geest koppelt direct plaatjes aan deze energie en met deze input vertaal ik het gevoel, verhaal en boodschap naar beeld.

Wat is een BeeldVisie? Lees er meer over bij het aanbod In the Flow

“Een BeeldVisie helpt om jouw boodschap de wereld in te zetten en geeft jou direct meer zichtbaarheid én dus professionaliteit”

Wat kan ik daar dan mee?
– De BeeldVisie is de basis voor een professionele fotoshoot dat precies jouw verhaal vertelt, in beeld én sfeer.

– De BeeldVisie is als het ware een blauwdruk van het beeldverhaal en vanuit daar kan ik heel gericht bepalen welke beelden passen bij de boodschap die jij wilt uitstralen in je foto’s, op je website en in andere delen van je marketing.

– Welk landschap erbij past, welke toon, kleur en sfeer. Wat voor onderwerpen.

– Zodoende bereid ik de fotoshoot zorgvuldig voor en blijft er tijdens de shoot ook nog ruimte over voor intuïtief kijken en voelen van wat het moment brengt.

– Het maken van foto’s die jouw kwaliteit en energie goed vangen is krachtiger dan je misschien denkt. Niet alleen voor je marketing, maar ook als bevestiging van je eigen kwaliteiten. De BeeldVisie is daar de basis van.

In deze blog heb ik enkele foto’s gebruikt die ik voor Veronica Verhees van Jikai heb gemaakt. Veronica is qigong docent en haar belangrijkste kernwaarden zijn: flow, verstilling, beweging en energie. Door de BeeldVisie kon ik een verdiepingsslag maken, haar waarden uitwerken en van te voren bepalen hoe we haar in beeld gingen brengen. Het resultaat was daardoor doeltreffend en de samenwerking prettig en helder. Wil je meer foto’s van Veronica zien, ga dan naar haar portfolio.

Portfolio Veronica
Heb jij ook het verlangen om jouw unieke verhaal in beeld te vangen? En daardoor ook zonder woorden uit te kunnen leggen wat jou kwaliteit is aan je klanten? Met voldoende beeldmateriaal om uit te kiezen? Neem dan contact met mij op en dan gaan we samen kijken hoe we jouw verhaal naar beeld kunnen vertalen.

Of kijk op mijn website naar mijn aanbod In The Flow.
Nieuwsgierig naar In The Flow, klik hier!

Ik ontmoet je graag met jouw persoonlijke verhaal en uitstraling. 
Liefs,
Bodil
Prev Thank you lovely ladies: Internationale Vrouwendag
Next BeeldVisie verbeeld

Leave a comment