intheflow_2

Fotoshoot met BeeldVisie voor lichaamsgerichte ondernemers

Je bent een danser, masseur of andere lichaamswerker. Het lijf en beweging staan centraal in wat je biedt aan je klant. Je weet als geen ander dat je daarom ook jouw kwaliteiten in jouw marketing wilt laten zien, in plaats van erover vertellen. Woorden schieten namelijk altijd tekort.

"Hoe vang je beweging, aanraking of gevoel in beeld?"

passie_in_beeld_03

Fotoshoot met BeeldVisie voor hartstochtelijke ondernemers

Jouw bedrijf in beeld. Zichtbaar en voelbaar. Een authentiek en duidelijk verhaal dat iedereen begrijpt. Samen met jou vertaal ik jouw missie, visie en kernwaarden naar beeld. Het belangrijkste is jouw passie!
 Aan de hand van een gesprek en invulformulier maak ik jouw BeeldVisie. Deze BeeldVisie is een mooi handvat voor hoe je jouw boodschap het beste kunt verbeelden. Het is is een dynamisch document dat samen met jou en jouw bedrijf meegroeit.

Jouw bedrijf in beeld. Zichtbaar en voelbaar.

wandelshoot

Wandelshoot

Wat is jouw lievelingsseizoen? Hou je van de eerste lentestralen van het jaar, het gouden ochtendlicht op zomerse dagen, de warme kleuren in de herfst of de verstilling tijdens de korte winterdagen? Ikzelf vind het heerlijk om zomers vroeg op pad te zijn en in stilte te genieten van het ontwaken van de aarde.

Wil jij jezelf graag laten zien, wie je écht diep van binnen bent? Wil je portretten laten maken voor je geliefde of wil je jezelf een cadeau geven en je true spirit vastleggen? Of misschien wil je deze mooie shoot wel cadeau geven aan je beste vriendin!

Heel simpel gezegd is het een wandeling in de natuur met camera!